Cum își recrutează AUR candidații pe internet. Anunțuri pe LinkedIn și Ejobs: „Căutăm funcționari publici și specialiști în domeniile de bază coordonate de statul român”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul condus de George Simion a publicat mai multe anunțuri pe site-urile de recrutare pentru a găsi oameni pe care să îi propună în diferite funcții în stat. Formațiunea are un anunț de recutare pentru Senatul României pe LinkedIn, dar și unul pentru Guvern pe Ejobs.

Cum recrutează AUR oameni pe internet FOTO Inquam
Cum recrutează AUR oameni pe internet FOTO Inquam

Un anunț de recrutare a fost postat de pe contul oficial al lui George Simion pe LinkedIn, platformă folosită de companii pentru recrutarea angajaților, arată că formațiunea politică caută „reprezentare la nivel de vârf: senator în Parlamentul României precum și funcții de conducere înaltă (mandat reprezentativ sau înalt funcționar public)”.

Potrivit anunțului, recrutarea va avea loc în următoarele 9 luni.

„Căutăm funcționari publici și specialiști în domeniile de bază coordonate de statul român, de la Nuclearelectrica la CFR, de la Tarom la ASF, pentru a conduce aceste instituții în direcția îndeplinirii programului de guvernare AUR și a elaborării programelor sectoriale de guvernare (energie, administrație, mediu, agricultură, transporturi, etc)”, mai precizează anunțul, care specifică și faptul că este necesară experiența în domeniul pentru care aplică candidații.

Cei care doresc sunt îndemnați să trimită o scrisoare de intenție Iîn care să indice funcția vizată precum și disponibilitatea de relocare, dacă nu activează în prezent în respectiva instituție.

Într-un alt anunț publicat de data asta pe Ejobs, formațiunea caută oameni pentru „viitorul Guvern AUR”, nefiind menționate criterii privind experiența necesară.  

Partidul condus de George Simion a mai publicat anunțuri și în trecut pentru recrutarea candidaților în cazul mai multor alegeri. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite